Amanet Dristor

Descopera Preturile oferite de Prestige Amanet în Cartierul Dristor

Imprumuturi Rapide

Oferim contracte intre 5 si 30 de zile, cu un comision intre 0,1% – 0,3% si cu o evaluare de pana la 80% a produsului tau.

Optiuni Variate

Poti amaneta obiecte precum telefoane smartphone, televizoare, tablete, ceasuri de lux sau bijuterii din aur sau argint.

Locatii Centrale

Suntem amplasati in centrul Bucurestiului, chiar langa Hotel Intercontinental. Ajungi la sediul nostru cu usurinta pe care o cauti.
 • Comision recalculabil
 • Vechime de peste 14 ani!
 • Imprumutiri rapide pe termen lung

Prestige Amanet este o casa de amanet din București, cu o experiență de peste 14 ani pe piață, Prestige Amanet a reușit să ofere servicii de înaltă calitate încă din prima zi și până acum. Sucursala noastră din cartierul Dristor se distinge în special datorită personalului extrem de atent cu nevoile clienților, precum și pentru rapiditatea serviciilor – sunt necesare doar 15 minute pentru a obține suma împrumutată. Am create casa de amanet în zona Dristor pentru a fi mai aproape de clienții noștri și pentru a fi la dispoziția lor mai rapid ca oricând.

Amanet Electronice în zona Dristor

Poți să aduci la amanet ceasuri și smartwatch-uri performante, precum și multe alte tipuri de electronice: smartphone-uri, televizoare, console sau tablete. Dacă investițiile tale s-au tranformat în bijuterii valoroase, veștile sunt bune în continuare; poți aduce la amanet bijuterii de aur și argint în zona Dristor, la Prestige Amanet.

Agenția Prestige Amanet Dristor urmează același proces de lucru ca cea din centrul Bucureștiului. Așadar, împrumutul se realizează în baza unui contract de amanet pe o perioadă de minimum 5 zile și maximum 30 de zile. Este important de notat că această perioadă poate fi prelungită, în caz că este nevoie.

De exemplu, dacă dorești să aduci la Amanet aur 18K și 24K pentru o sumă împrumutată de 500 lei, cu un comision de 0.3% pe zi, comisionul final/30 de zile va fi de 45 lei – suma totată de restituit va fi de 545 lei, fără alte costuri sau taxe ascunse.

Amanet pentru Telefoane și Tablete în zona Dristor

În cazul în care dorești să amanetezi un telefon sau o tabletă, putem da un exemplu pe moment: dacă suma împrumutată este de 1000 lei, la un comision de 0.7% pe zi (7 lei) vei avea la finalul a 15 zile un cocmision de 105 lei – suma totală de restituit va fi de 1105 lei.

Totodată, dacă este nevoie de prelungirea contractului, va fi necesară achitarea comisionului aferent perioadei păstrării bunului în agenția Prestige Amanet Dristor.

Amanet pentru Ceasuri și Laptopuri

Bunul tău va fi evaluat de către specialiștii noștri atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere functional – acest lucru garanează un preț final corect, conform cu valoarea actuală de piață a produsului amanetat – fie el dispozitiv electronic sau accesoriu valoros.

Amanet Aur și Argint în zona Dristor

Optând pentru agenția Prestige Amanet Dristor optezi, de fapt, pentru un mod de lucru eficient, rapid și corect de ambele părți. Am devenit rapid cunoscuți pentru practicarea unui comision recalculabil, ceea ce înseamnă un câștig mai mare pentru tine.

De asemenea, flexibilitatea este un factor care definește Prestige Amanet. Te încurajăm să iei legătura cu noi ori de câte ori ai neclarități sau ai nevoie de mai multe detalii, precum și pentru a interveni asupra contractului dacă este necesar. De exemplu, poți alege să lași bijuteria aleasă drept garanție pentru banii împrumutați sau poți opta la a renunța la ea, practic să o vinzi agenției – îți vei încasa banii fără să mai ai nicio obligație, iar contractul încetează în acel moment.

Suntem siguri că vei aprecia colaborarea noastră și că vei fi mulțumit la final – te vei alătura miilor de clienți care ne-au ales în ultimii 14 ani pentru servicii ireproșabile!

Prestige amanet primeste

Telefoane Smartphone, Televizoare, Ceasuri, Tablete

 • Comision recalculabil
 • Comision intre 0.1% - 0.9%
 • Evaluare de pana la 80% din pretul produsului tau

Prestige amanet primeste

Ceasuri de lux

 • Comision recalculabil
 • Comision intre 0.1% - 0.9%
 • Evaluare de pana la 80% din pretul produsului tau

Prestige amanet primeste

Aur / Argint

Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei Prestige Amanet.

 • Oferim contracte intre 5 si 30 zile
 • Comision intre 0.1% - 0.9%
 • Evaluare de pana la 80% din pretul produsului tau

De ce Prestige Amanet?

Experienta

Suntem prezenti pe piata de peste 14 ani, oferind servicii de calitate din prima zi si pana acum.

Profesionalism

Colegii nostri abordeaza fiecare client cu maximum de profesionalism si empatie.

Rapiditate

In doar 15 minute poti obtine suma imprumutata din agentia noastra din centrul capitalei.

Universitate
 • Program: L-V: 09:00 - 20:00
 • Sambata: 10:00 - 16:00
 • Duminica: 10:00 - 16:00
 • Punct reper: gura Metrou Universitate, Hotel Intercontinental
Dristor
 • Program: L-V: 09:00 - 20:00
 • Sambata: 10:00 - 16:00
 • Duminica: 10:00 - 16:00
 • Punct reper: gura Metrou Dristor, după UniCredit
Sună WhatsApp