Termeni și condiții

Cum pot obtine un imprumut rapid pe termen NEDETERMINAT de la Sc Prestige Amanet IFN SRL si ce acte sunt necesare?

Oferim imprumuturi rapide in lei, doar in baza unor garantii reale, care sunt in proprietatea celor care doresc sa obtina un imprumut.
Puteti aduce la noi drept garantie urmatoarele: Aur, argint, diamante, bijuterii ( cercei,inele,bratari) cu diamante, ceasuri de lux, Tablouri, aparate electronice, Telefoane.
Important este ca bunul pe care il aveti sa fie unul de valoare. Pentru amanetarea sau vanzarea prodului trebuie sa aveti asupra dvs. cartea de identitate (obligatoriu) si actele care sa dovedeasca faptul ca sunteti proprietarul acelui bun (optional).
 

Care este perioada minima si maxima de intocmire a unui contract?

• Contractul se intocmeste pe o perioada minima de 5 zile si o perioada maxima de 30 de zile, plus 10 zile de gratie (un contract de tipul celui cuprins intre 5 si 30 de zile).
• Daca incheiati un contract la care se incaseaza comisionul in avans, perioada minima este de 30 zile, iar cea maxima, de 60 de zile. La perioada achitata in avans se adauga o perioada suplimentara de 30 de zile in care sunt valabile toate conditiile contractuale ale unui contract de tipul celui incheiat intre 5 si 30 de zile.
 

De cate ori pot prelungi un contract si cum procedez in acest caz?

Nu exista un numar limitat de prelungiri durata contractului este nelimitata ale unui contract. Singura conditie este sa fie achitat comisionul la zi datorat de client. Prelungirea unui contract se poate efectua in oricare dintre agentiile Casei de Amanet Prestige, nu doar in cea care s-a intocmit contractul. 
 
• Contractul de amanet se poate prelungi cu inca 30 zile, plus inca 10 zile de gratie.
• Contractul de amanet se poate prelungi cu comision in avans pe o perioada minima de 1 zi si maxima de 60 zile, plus 30 zile suplimentare, plus 10 zile gratie.
 

Ce inseamna comision recalculabil? 

Comisionul se recalculeza in functie de numarul de zile trecute din momentul inregistrarii contractului pana la momentul achitarii acestuia.
 

Ce inseamna comision si plati partiale? 

• In conditiile in care, dupa expirarea perioadei contractuale, nu detineti tot comisionul datorat, aveti posibilitatea de a achita o parte din comision raportat la un numar de zile calculat in functie de suma de care dispuneti. Astfel, numarul zilelor achitate se va scadea din intreaga perioada contractuala. In cazul in care ati intrat in perioada de gratie, suma minima de plata este suma datorata pentru numarul zilelor de gratie acumulate.
• Nu este obligatoriu sa achitati integral suma imprumutata daca inca sunteti in perioada contractuala. La noi, aveti posibilitatea de a achita partial din credit, cu conditia sa dispuneti si de comisionul aferent perioadei contractuale, la zi.
 

Ce comision practicam? 

Comisionul difera in functie de categoria bunului amanetat de dvs
Pentru Aur Argint Bijuterii Ceasuri de Lux  percepem comisioane incepand cu 0,1%-0.3%, in functie de valoarea contractului pe care il incheiem. 
Comisionul pentru Electronice este intre 0.3%-0.7% in functie de valoarea contractului pe care il incheiem
 

Care este diferenta dintre amanet si vanzare?

1. Pentru vanzare, se intocmeste un contract pe 1 zi, iar pretul oferit este mai mare.
2 .Pentru amanet, se intocmeste un contract pentru o perioada nedeterminata cu obligatia de prelungire la fiecare 30 zile,iar pretul este mai mic, dar cu posibilitatea de recuperare a obiectului amanetat.
 

De ce primesc un „contract de amanet” atunci cand eu vand un obiect?

In acest caz, platesc si alte comisioane? Atunci cand spunem „Contract de amanet” ne referim la ceva general, fie ca doriti sa vindeti obiectul, fie doar sa il amanetati. Diferenta o face doar perioada contractuala. De exemplu, pentru vanzare, contractul va fi intocmit pe 1 zi. Pentru vanzare nu se percepe niciun fel de comision.
 

Cat mi se ofera pe gramul de aur si argint?

Pretul se stabileste in functie de puritate si cotatia bursei din ziua respectiva.
 

Cat mi se ofera pentru bunuri electronice?

Pretul poata urca pana la 80% din valoarea de piata a produsului
 

Poate ridica altcineva obiectul amanetat de mine?

In afara de titularul contractului, obiectul mai poate fi ridicat si de catre un imputernicit desemnat de titular. Imputernicirea se face doar de titularul contractului intr-unul din sediile Casei de Amanet Prestige  (nu este obligatoriu sa se faca imputernicirea in aceeasi agentie unde s-a intocmit contractul de amanet) pe baza actului de identitate al titularului si cel al imputernicitului.
 

Pot să îmi recuperez obiectul amanetat daca nu am contractul la mine?

Da. Este necesar doar actul de identitate al titularului de contract sau al imputernicitului desemnat de titular.
 

Ce inseamna ceasuri de lux?

Ceasurile de lux sunt cele fabricate de catre producatori consacrati pe piata de profil, asa cum ar fi: Rolex, Tag Heuer, Cartier, Hublot ,Audemar Piguet, Etc Achizitionam doar marci renumite de ceasuri.
 

Cum evaluati ceasurile si bijuteriile cu diamante?

La Casa de Amanet Prestige., evaluarea este GRATUITA. 
La evaluare beneficiaza orice obiect de care suntem interesati pentru achizitionare. Va informam ca, in cazul in care nu dorim sa cumparam un anumit obiect, o bijuterie sau orice alt bun de care nu suntem interesati, nu vom efectua evaluarea acestuia. Atat ceasurile de lux, cat si bijuteriile cu diamante se evalueaza de catre un expert in domeniu. Pretul pe care il oferim este stabilit in functie de criteriul estetic, functionalitate, accesorii, prezenta sau absenta cutiei si a actelor ce insotesc obiectul respectiv.
 

Ce garantie am ca voi primi obiectul lasat in custodia dumneavoastra in aceeasi stare in care era atunci cand l-am amanetat?

Aceasta obligatie pe care noi o avem este mentionata in contractul incheiat cu dvs. In calitate de creditor, noi suntem obligati sa respectam aceasta conditie. Pe toata durata contractului, obiectul nu va fi instrainat si nu vom dispune deloc de acesta, fiind returnat proprietarului in momentul in care proprietarul isi indeplineste obligatia de plata stabilita prin contract. De asemenea, va informam ca fiecare parte va primi un exemplar al contractului.
Sună WhatsApp